Bestuurslid in de Kijker – Anthony Tombeur

In onze reeks ‘Bestuurslid in de Kijker’ is vandaag Anthony Tombeur aan de beurt.

Anthony is een prille dertiger, geboren op 21 september 1985.

Hij is geboren in Antwerpen, woonde daar tot zijn 10 jaar maar besloot dan de ‘parking’  te exploreren en belandde via omzwervingen langs Ieper, Poelkapelle, Vlamertinge, Kortrijk en Zwevegem uiteindelijk thuis in Kortrijk.

Anthony is getrouwd met Lieselot Vervaeke, logopediste (rekencoach) in BEMOK te Kortrijk, een school voor bijzonder onderwijs. Zijzelf is geboren en getogen te Kortrijk aan het Halenplein.

Vroeger was Anthony process analist bij Abriso uit Anzegem, een firma gespecialiseerd in de productie van verpakkings-en isolatiematerialen.

Intussen is hij zaakvoerder bij Coelembier nv te Kuurne.

Coelembier is een firma gespecialiseerd in totaalinrichting van zowel particuliere woningen als kantoorgebouwen. Alles gebeurt op maat van de klant, met de klemtoon op het eigen geproduceerd en geplaatst maatmeubilair uit het eigen atelier. Vakmanschap van de bovenste plank dus ! Een mix van functionaliteit, esthetiek, persoonlijke aanpak  en een correct budget zorgt telkens opnieuw voor een geslaagd project.

Coelembier doet zowel nieuwbouw als renovatie.

Wilt u 1 ruimte laten inrichten, zoals uw keuken of een dressing? Of moet uw volledige woning onder handen genomen worden? Beiden zijn mogelijk. Coelembier zorgt voor een gepaste oplossing en dat ongeacht uw stijl. Het gebeurt bovendien allemaal op een duurzame manier, zodat uw interieur perfect gewapend is voor de toekomst. Een hoogstaande afwerking aan de beste prijs/kwaliteit, dan bent u bij Coelembier aan het juiste adres. Hieronder enkele resultaten van zijn werk:

Anthony Tombeur (3) Anthony Tombeur (2)

Anthony was op zoek naar een organisatie in het Kortrijkse, de stad die voor hem en zijn gezin een vaste stek gebleken is.

Kortrijk Koerse bleek voor hem als koersliefhebber (zijn lievelingskoers is Parijs-Roubaix) een evidente keuze en hij begon er in het voorjaar van 2015. Hij is nu dus aan zijn derde editie toe. Anthony werd in de groep uitgenodigd door Alexander Lemayeur. Algauw ontpopte Anthony zich tot de man die het logistieke en de praktische organisatie voor zijn rekening nam met Ward.

Naast werk en Kortrijk Koerse, spendeert Anthony graag tijd met zijn gezin (vrouw Lieselot en de 3 kinderen Cyriel, Jef en Anou) en houdt hij van tuinieren, klussen en sport (hockey, lopen, fietsen). In Parc Saint-Georges, de Kortrijkse hockeyclub, zit hij trouwens ook in het bestuur.

Anthony is een serieuze troef voor Kortrijk Koerse, we houden hem er dan ook graag bij en wensen hem voor het overige alle succes !

Post Media Link

admin