Konvert twijfelde geen seconde om Kortrijk Koerse te steunen

Vanaf dit jaar spreken we niet meer over Kortrijk Koerse, maar over Konvert Kortrijk Koerse. Het Kortrijkse bedrijf ging maar wat graag in op de vraag van de organisatie om naamsponsor te worden. “Onze naam koppelen we met plezier aan een event waar zo veel mensen met de glimlach samenkomen”, zegt Siska Verschetse.

 

TEK

Konvert voorstellen in de regio rond Kortrijk hoeft eigenlijk niet meer. Het interimkantoor, in 1964 opgericht in de stad, groeide in geen tijd uit tot een vaste waarde in de wereld van de uitzendkantoren. Ondanks vestigingen in het hele land, koos het familiebedrijf al die jaren bewust voor Kortrijk als uitvalsbasis. Dat deed het onlangs opnieuw met een gloednieuw kantorencomplex in het Kennedypark.

“We waren al jaar of vier betrokken bij Kortrijk Koerse en dat beviel ons wel”, vertelt Siska Verschetse, bestuurder bij Konvert. Als lid van de derde generatie is ze samen met zussen Sofie, Stefanie en Silvie nog altijd nauw betrokken bij het management van de Konvert Group. “Toen de vraag kwam om nog meer bij te dragen aan het event hebben we niet getwijfeld. We zijn graag voortrekkers. Kortrijk Koerse is een volksfeest op een ideaal moment – net na de vakantie –, in een fantastische sfeer en op een mooie locatie, namelijk middenin onze stad. We willen dat met vrienden, familie, medewerkers en klanten voor geen geld missen.”

Spektakel

Konvert sponsorde vroeger wel andere wielerwedstrijden en is ook in het veldrijden actief, maar Kortrijk Koerse is iets helemaal anders. “Als je die ambiance ziet in de stad, al die mensen die uitgelaten en met de glimlach aanwezig zijn… Daar doen we het echt voor. Een geslaagde Kortrijk Koerse is er voor ons een waarbij iedereen tevreden is. En zelf proberen we daar ook ons steentje aan bij te dragen, want we missen zelf ook niets van het spektakel en het feest. Dat begint al in het Konvert Koerse Kaffee en eindigt na de koers met de optredens op de Grote Markt.”

“Wat mij persoonlijk vooral aanspreekt aan Konvert Kortrijk Koerse is de fun”, zegt Siska. “Toen we hoorden dat de organisatie nog meer dan de voorbije jaren wil inzetten om er een heus volksfeest van te maken, hebben we geen seconde getwijfeld.”

Kortrijk Koerse toont dat de stad veel ondernemers heeft. En ook dat valt bij het uitzendkantoor in goede aarde. “Wat die organisatoren doen, dwingt respect af. Het zijn stuk voor stuk ondernemers die er naast hun drukke beroepsactiviteiten nog zo’n organisatie bijnemen. Die filosofie spreekt ons enorm aan.”

 

Post Media Link

admin