Bestuurslid in de Kijker – Alexander Lemayeur

Vandaag stellen we u Alexander Lemayeur voor, bij velen nog altijd gekend onder zijn studentennaam ‘Teddy’.

Alexander/Teddy is de jongste van de 3 zonen van een gezin dat afkomstig is uit Brugge. Alexander werd wel in Kortrijk geboren, meer bepaald op 28 september 1984.

Alexander is dus geboren en getogen in Kortrijk, langs onze mooie leieboorden. Hij woont nu in de Karmelietenlaan.

Alexander woont daar niet alleen, maar wel met 3 prachtige dames, namelijk zijn vrouw Laurence Ramboux (eveneens op-en-top Kortrijkzaan) en hun 2 dochters Axelle en Joanne.

Hij studeerde rechten en belandde na een jaar economie in de sales. Daarna vervoegde hij het bedrijf van zijn schoonvader, Beyaert Printing uit Waregem, waar ook zijn vrouw werkt en waarbij hij vooral actief is in het opvolgen van klanten en uitbreiden van het cliënteel.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het groot formaat printen offset en digitaal. Kortrijk Koerse heeft zelf al uitgebreid kunnen genieten van het vakwerk dat Beyaert Printing aflevert.

Alexander houdt van zijn job, en wil het familiebedrijf mee verzekeren van een continue groei over de jaren heen.

Alexander kwam niet toevallig in Kortrijk Koerse : hij is een echte Kortrijkzaan én een wielerliefhebber pur sang (met een best wel academische kennis van het wielrennen) die bijzonder houdt van de speciale sfeer van de voorjaarsklassiekers : de ambiance, de eerste zon en de vraag wie de beste benen van het voorjaar zal hebben. Dat alles vergezeld met een pintje. Het zal u dan ook niet verwonderen dat zijn favoriete koers de Ronde van Vlaanderen is, ook al heeft hij veel sympathie en respect voor de organisatie van E3 Harelbeke.

Zijn favoriete coureur hangt af van koers tot koers, en is telkens degene die de koers hard maakt.

Zelf fietst Alexander op een gezapiger niveau, hij is lid van de Kortrijkse wielerbeleving ‘De Piongs’ en wil dit jaar eens de Ventoux oprijden onder de twee uur.

Kortrijk Koerse apprecieert Alexander bijzonder voor zijn inzet, waar hij zich (mede door zijn professionele achtergrond) concentreert op marketing. Hij is ook ondervoorzitter.

We wensen Teddy op alle vlakken het allerbeste.

Post Media Link

admin