Sponsor in de Kijker – Konvert

Sponsors verdienen het in de bloemetjes gezet te worden, en we stellen u dan ook met plezier een topsponsor voor: Konvert!

Konvert is een expert in de selectie en rekrutering van arbeiders en bedienden voor verschillende sectoren over België. De specialisten van Konvert Interim, Konvert Construct, Konvert Office, Konvert Food en Konvert Logistics helpen jullie met plezier verder, om ‘Your way of work’ te faciliteren. Konvert heeft meer dan 50 jaar ervaring in de HR-sector, en stelt elke dag ruim 5000 gelukkige uitzendkrachten aan het werk.

Konvert associeert zich graag met de wielersport. Alle details van de fiets moeten juist afgesteld zijn op elkaar (versnellingen, ketting, remmen, positie, …). Ook bij Konvert zorgen zij er dagelijks voor dat zij optimaal functioneren, door constant alle diensten goed te laten afstemmen op elkaar. Verder is de wielersport een teamsport. Ook dit is hetzelfde bij Konvert. Pas als ze elkaar goed uit de wind zetten, elkaar meetrekken, dan kunnen ze op de beste manier hun klanten en uitzendkrachten verder helpen.

De mensen van Konvert supporteren voor iedere renner die zich ten volle inzet, het beste van zichzelf geeft en de koers mee helpt te maken.

Zo’n renners kom je vaak tegen op de Vlaamse en Waalse klassiekers, waar ze bij Konvert dus een boontje voor hebben.

Het moge duidelijk zijn dat het plaatje bij Konvert volledig past.

We wensen hen dan ook het allerbeste en hopen nog vele jaren met hen te mogen samenwerken.

Post Media Link

admin