Sponsor in de Kijker – Quartier

Trots stellen wij u onze hoofdsponsor voor, Quartier NV!

Quartier NV is een sterk groeiende en dynamische onderneming die actief is in verschillende vakgebieden: centrale verwarming, sanitair, ventilatie, airco en HVAC.

Kortom een energetische totaalservice voor een optimaal klimaat. Quartier is actief in diverse sectoren: gaande van de residentiele sector tot de industriele sector, de projecten variëren dus van klein tot zeer groot. Eveneens beschikt Quartier over een service na verkoop waarop 24/7 dienst kan gedaan worden.

Quartier N.V. kan beroep doen op een betrouwbaar team van vakmensen, de jarenlange ervaring en knowhow helpt de klant snel en op maat verder. Het bedrijf zorgt voor het betere advies inzake energie en voor de meest milieuvriendelijke en prijsbewuste klimatisering.

U kan terecht bij Quartier voor een totaalpakket gaande vanaf ontwerp en calculatie, de installatie tot en met de inbedrijfsstelling.

Wielersport is voor Quartier net zoals het bedrijfsleven een sport waarin men zowel individueel als in groep sterk dient te staan. Daarnaast is het ook een moment geworden om te ‘netwerken’ en connecties te maken. De wielersport en Quartier gaan ook hand in hand door de sponsering van onder meer de E 3 prijs Harelbeke en één van de zaakvoerders als stuwende factor binnen de organisatie van de E 3 prijs.

Deze echte wielerliefhebbers blijven fan van Cancellara (zowel de man als de machine).

Hun favoriete koers is E3 Harelbeke terwijl ze graag Peter Sagan dit jaar op Kortrijk Koerse zouden zijn.

Kortrijk Koerse is bijzonder blij met een waterdicht bedrijf als Quartier NV als hoofdsponsor!

Post Media Link

admin